Árucsere/Garancia

Árucsere

A megrendelt áru kézhez vételétől számított tizenöt munkanapon belül, indoklás nélkül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a kifizetett áru vételárát visszatérítjük a vásárlónak, a megrendeléstől számított harminc napon belül. Az áru visszajuttatásának költségeit a vevő viseli. Bármely terméket csak új állapotában áll módunkban visszavenni.  
Az elállásra nyitva álló 15 munkanapos határidő a csomag kézhezvételének napjától kezdődik

Garancia

Az Óriásbolt webshop az általa forgalmazott termékekre a ruházati termékekre vonatkozó szokásos magyarországi garanciát ill. jótállást vállalja. A vásárlás során előforduló hibák, félreértések reklamációhoz vezethetnek. Az Általános Szerződési Feltételekben  (ÁSZF) leírtaknak megfelelően járunk el minden reklamáció kezelése esetén. Minden beérkezett véleményre reagálunk és minden általunk, illetve szállítóink által elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal - vásárlóink érdekeit szem előtt tartva - járunk el.

Vásárlóinkkal a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk elérhetőségein keresztül tartjuk. Bármilyen észrevétele van termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, jelezze részünkre. 

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

Tel.: +36-52-556-920 

E-mail: girus.edina@gmail.com